top of page

Vil du dele din oplevelse omkring terapi eller trance healing med andre, så er du meget velkommen til, at skrive i kontaktboksen og sende til mig.

Skriv om du ønsker at stå med navn, eller vil være anonym.

 
 

Tak! Beskeden blev sendt.

 

Psykoterapi

 
 

Trance Healing

 

Som sendt fra himlen. I mange år har jeg været i tvivl om mit eget værd. Været styret af mine følelser, og haft svært ved at træffe rationelle beslutninger. Jeanette kom ind fra sidelinen og vendte op og ned på de velkendte veje jeg hidtil har fulgt. Mine reaktioner og det jeg sagde blev holdt fast på en behagelig og nænsom måde, så hun fik mig til at se mine frustrationer på en helt ny måde, og hold da op, hvor har jeg lært at tackle tingene på en helt anden måde. Meelah har en indlevelsesevne jeg aldrig før har oplevet. Jeg følte hun var med mig hele vejen, og virkelig interesserede sig for mig. Jeanette. Tusind tak for dig, og nogle helt fantastiske samtaler.

M.S.

 
 

Tusind tak for din vilde healing, den arbejder stadig, og jeg ser og mærker nogle ting, der gør at jeg havde et låst hjerte. Nogle ting vidste jeg, men har ikke formået at slippe det, så det er sååå vildt, og jeg er dig SÅ taknemmelig. Jeg har virkelig fået noget, at arbejde videre med for få åbnet mit hjerte.

Mit hjerte arbejder på højtryk. Jeg havde ondt fysisk i min brystkasse efterfølgende, og der er en vild forløsning, både med tårer, glæde og følelser jeg ikke har tilladt.

Du kom som kaldet, da jeg havde indset jeg havde brug for hjælp. Du gjorde mig tryg til at tage imod, og din power låste op.

Du er den første healer jeg har følt mig tryg hos.

Er virkelig virkelig taknemmelig. Tak

Anonym

 

Jeg er en 33 årig kvinde som har levet i offerrollen det meste af mit liv. Med andre ord så krammede jeg brændeovnen selvom jeg vidste at den var brandvarm.

Min tid hos Meelah har været guld værd. Jeg er kommet ud af offerrollen og er blevet meget bedre til at tackle hverdagens store og små udfordringer. Lært at styre mine "mørke" sider så jeg kan nyde hver dag i fulde drag. Det har været en hård tur med både op og nedture men har haft Meelah til at støtte mig op af hele vejen og det har været det hele værd. Har selvfølgelig tilbage fald nogen gange men det er også okay at ligge ned så længe man ikke bliver liggende. Så jeg kan kun varmt anbefale YouFirst 😊.

Nanna

 
 

Der er ingen tvivl om at Meelah er dygtig, til det hun laver. Ikke nok med at hun er utrolig nærværende og forstående, får hun også en til at føle sig fuldt ud komfortabel fra første færd.

Jeg har altid haft det svært med at udtrykke mine følelser, og har båret det hele helt ude på tøjet. Jeg synes i starten, at det var overskridende at skulle fortælle om mit liv til en anden person, og jeg tænkte ikke at det var nødvendigt, tværtimod tænkte jeg, at jeg sagtens kunne klare mine problemer selv. Meelah fik mig til at indse, at det er okay at række ud og bede om hjælp, og nu ville jeg aldrig have været hendes hjælp foruden. 

Jeg kom til Meelah, fordi jeg led ufattelig meget af hvad jeg troede var præstationsangst, altså en frygt for eksamnier, prøver, tests osv. Jeg kunne næsten aldrig komme igennem en eksamen uden at bryde sammen, og jeg ville på forhånd give op på en opgave hvis jeg følte mig utilstrækkelig.

Men hvad jeg med Meelahs hjælp fandt ud af var, at mine tanker var det der overbeviste mig om, at jeg var bange for eksamnier, at jeg ikke var god nok, at alle andre kunne men ikke mig. Hun hjalp mig rigtig meget med, at “fange” de her tanker, dykke ind i dem, finde ud af hvad de i virkeligheden var og derefter lade dem slippe. Så jeg erkendte at tankerne/følelserne var der, men jeg valgte at slippe dem og sige “ikke lige nu”. Det gjorde, at jeg kunne komme igennem mine sidste eksamnier på gymnasiet, men det har også gjort rigtig meget for mit personlige liv. Tanker er utrolig styrende for mange personers liv, men hvad jeg har lært af mit forløb hos Meelah er, at man selv vælger hvilken tanke eller følelse man vil dykke ind i, hvilken af disse man vil lade sig styre af. Jeg synes helt klart at jeg er blevet stærkere mentalt, jeg kan vælge hvilken følelse eller tanke som jeg vil styre imod og jeg kan skubbe de dårlige tanker ud og gøre plads til de gode. 

Til dem som selv føler, at deres tanker eller følelser kan være utrolig styrende, og føler at de “sidder fast”, kan jeg fra bunden af mit hjerte anbefale Youfirst. 

Tak for dig Meelah. 

Anonym

 

Jeg var hos Meelah til en trance healing for 14 dage siden.

Jeg arbejder i øjeblikket med, at bringe hele min styrke og potentiale frem i lyset, så jeg kan stå med den, uden at lade mig selv vælte omkuld. Jeg havde en blokering som jeg ikke vidste præcis hvad handlede om, og jeg tænkte Meelah kunne hjælpe mig med det, ved sin shaman behandling. Det var såden en fin oplevelse, jeg følte mig tryg og holdt af Meelah.

Under seancen mærkede jeg min låsthed i bækkenområdet, som blev bearbejdet med fuld power på energien. Det var meget forløsende uden at jeg præcis kunne sætte ord på. Jeg vidste intuitivt, at det var sindsygt godt for mig. 

Efterfølgende har jeg sprudlet af energi og fået en opmærksomhed på spændinger i mit bækken, som stille og roligt løsner sig mere og mere. Jeg kan mærke det, der før var låst, fra navlen og nedefter, energien strømmer igen.

Det er en forløsning, at kunne mærke hele min energetiske krop med flow igennem. Jeg står mere fast på jorden og har mod på, at stå der med alt hvad jeg rummer. Tak for behandling som jeg stadig mærker arbejder med mig.

Susanne Høeberg

 

Jeg har været på besøg hos Meelah og prøvet trance healing.

Jeg har tidligere prøvet mange forskellige healings former, men trance healing er godt nok det vildeste jeg har oplevet.

Jeg bad om ro- at arbejde med min indre ro, så det var det vi havde i fokus.

Selve oplevelsen af trancehealingen var meget spændende og en anderledes oplevelse som jeg ikke har prøvet, noget der minder om tidligere. Meelah var god til at få mig med på denne rejse, som vi havde sammen. Der blev råbt, grædt, talt og vist omsorg.

Dagene efter havde jeg en følelse af lettere uro i kroppen, som betød at jeg blev opmærksom på min krop på en ny måde. Jeg oplevede at det var vigtigt for mig NU at begynde at slappe mere af, at være mere nærværende over for mig selv og mine behov på en ny måde.

Jeg havde brug for at tale med Meelah efterfølgende og hun var god til at sætte ord på mine oplevelser og dens betydning sammen med mig.

Nu er der gået en mdr. siden trancehealingen og jeg kan nu begynde at mærke forskellen fra før til nu. Den har givet mig større bevidsthed at huske mig selv og mine egne behov for at være den jeg gerne vil være. Det har givet mig et mentalt overskud, som er både spændende og dejligt at mærke og vist også længe siden.

Jeg kan klart anbefale denne oplevelse til andre, som virkelig tør gå i dybden, ” som Meelah selv beskriver”.

 

Hilsen

Den der har fået lidt mere ro på :-)

 
 
bottom of page