Det der er den overordnede faktor i mit arbejde med dig, er at gå i dybden, under lagene og heale.  Min baggrund som psykoterapeut og det shamanistiske danner grundstenen i mit arbejde med dig til, at vi finder ud af, hvad der er din udfordring, hvordan du kommer videre, hvad der holder dig tilbage.  Det er ikke altid vi kan se dybden af disse ting, men ved en Matrix kan jeg arbejde dybere i dig.

Hvad er en Matrix?

Matrix er med til, at gøre dig hel og fri. Med det mener jeg, at hvis vi har et specifik problem/udfordring, er det ikke sikkert det er præcis en frihed/lettelse i det du mærker bagefter. Der kan være andre blokeringer, for netop at nå ind til det overordnede mål, der kan mærkes efterfølgende, altså en oprydning før du kan føle dig hel og fri.

 

Jeg arbejder shamanistisk, alt er energi alt er forbundet og alle mine kompetencer er i brug for at opfylde Matrix.  

  • Psykoterapi

  • Reiki healing/healing

  • Tromme, rasle, syngeskål

  • Trance

  • Kranio-sakral

  • Krystaller, musik, røgelse.

kh_jeanette_236.jpg

Hvordan foregår en Matrix?

Vi starter altid med en samtale, om hvad det er du kunne tænke dig, at få healing til, og samtidig kan jeg også fornemme dig og mærke din energi. Det er herfra jeg får, at vide hvordan vi skal arbejde.

Der er ikke 2 sessioner der er ens, og jeg kan ikke på forhånd fortælle dig, hvordan vi skal arbejde. Det hele afhænger af hvor du er, om hvad der skal tages i brug af psykoterapi, healing, tromme osv. 

Når jeg arbejder intens ind i energien, kommer jeg normalt i trance som er et fantastisk redskab, da jeg bliver styret i arbejdet.

Alt foregår i kærlighed 

Giv slip og overgive dig, så får du den healing der er brug for

Pris: 900 kr. for ca. 90 min.

Betaling

Kontant eller med MobilePay

 

Afbud

Skulle du blive forhindret i at komme til aftalte tidspunkt, bedes du give besked senest 24 timer før på tlf. 26 97 98 95.

Ved udeblivelse eller for sent afbud forbeholdes retten til at opkræve et beløb svarende til honoraret.